Gegužę naujų SuiteCRM partnerių ratas dar labiau išsiplėtė

 In Uncategorized

2018 metų gegužę SuiteCRM savo spaudos pranešimuose paskelbė, kad į partnerių ratą įsitraukė naujos įmonės, kurios sustiprins SuiteCRM ir SuiteAssured vystymą ir palaikymą.

e-Zest tapo partnere su SalesAgility, kuri yra SuiteCRM pagrindinė varomoji jėga. e-Zest yra orientuota į nebrangius sprendimus suvaldyti klientų ryšiams. Tuo tarpu SalesAgility suteikia pilną SuiteCRM platformos palaikymą su savo SuiteASSURED paslauga, kuri suteikia pranašumo verslo klasės klientams ir kitoms didelėms organizacijoms. E-zest turi įspūdingą patirtį dirbant su globaliomis IT įmonėmis bei yra sukūrusi pardavimų aplikaciją, kuri didina pardavimų efektyvumą, kas svarbu ir SuiteCRM.

Kita įmonė su kuria SuiteCRM tapo partneriais yra Vlogic. Vlogic įmonė  taip pat orientuota į pardavimus ir jų stiprinimą, potencialių kontaktų analizę ir naujų galimybių aptikimą, pardavimus užbaigiant greičiau, lengviau, bet tuo pačiu ir išsaugant visus reikalingus su pardavimais susijusius duomenis.

Ir trečioji įmonė yra IT paslaugų tiekėjas Hutchinson Networks, kuris padės įmonėms užtikrinti tvirtus ir saugius SuiteCRM talpinimo sprendimus.

Visos šios įmonės įneš savo indėlį į SuiteCRM ir  SuiteASSURED, kuris užtikrina pilną SuiteCRM palaikymą. SuiteASSURED paslauga yra mokama.

Recent Posts

Leave a Comment